perjantai 19. kesäkuuta 2015

Millainen juhannus?

Minä rakastan rahaa,
koska voin tehdä sillä hyvää
On juhannus aatto, perjantai. Amy Winehouse soi, itikat lentää (sisällä nimenomaan) kaksi kynttilää palaa kauniissa valkoisella pitsillä koristellussa lasipurkissa ikkunalaudalla. Ylhäältä kuuluu puheen sorinaa, muut ihanat talossa. Istun pyöreän pöydän ääressä, taiteilijakommuunimme sydämmessä, tuvan ikkunan edessä kristallikruunun alla. Hörpin kauniisti muotoillusta elegantista viinilasista luomu punaviiniä, perusvarma gabernet savingnon. 21.6 häämöttää, kenelle se nyt sitten sanookin jotain. Rakkaudella jokatapauksessa. Energiat tuntee kyllä, tuntee ken tuntee. Kaikella on aikanasa.

On juhannus aatto, eilen ei käyty kaupassa. Ei tuntunut siltä, niin jätettiin väliin. Käytiin viimeksi maanantaina. Kun luo runsautta niin sitä tosiaan saa. Ajatuksen voima, luomisen laki. Tahto ja Voima. Sinunkin sisälläsi. Kuten sanoin kaikki aikanaan. Facebookin mukaan oli ollut kaupoissa perinteisesti kaaos. Voi ihmispoloja. Herranen aika. Noh edelleen kaikki aikanaan.
Rakkaus

Meitä ei paljoa ressaa. En oikeastaan edes muista kunnolla tuota tuskaista juhannus painetta, kauheat odotukset. Sitten sää onkin huono, se ärsytti joskus. Ja sitten ilta ei tuokkaan sitä mitä olettaa ja toivoo, sitten pettyy. No niinhän se menee: oletus ja ennakkoluulo on emämunauksien äiti ja tytär.

Jos sen sijaan ottaiskin ilolla ja uteliaana vastaan kaiken mitä elämä tarjoilee ja fiilistelee vaan läsnäolevassa hetkessä kaikkea sitä hyvää mitä juuri nyt on. Luo voimakkaita visioita siitä mitä toivoo ja ennen kaikkea: maistaa, haistaa, TUNTEE ja näkee mielikuvissa sen mitä halajaa. Siinähän se sitten jo onkin. Mahtifiilis! :D Sillä tämä maailma luodaan.

Istu hetki aivan hiljaa..
Haista maista kuule nää, voisko se olla tää? se hiipii hiljaa varpaisiin, valtaa koko kehon, nostaa pintaan kipinän ja hassun vipinän, Ilon, riemun täpinän, kivan olotilan. Päästä se valloilleen, heittäydy sen valtaan.Tää on oivaa aikaa ottaa vastaa villiä juhannustaikaa. ;)ota kaks vähemmän, nautit tuplasti enemmän. Hymiö wink Ratki riemukasta juhannusta läsnäolevassa hetkessä! Hymiö heart

Jaetaan ILOA, RAUHAA JA RAKKAUTTA niin se kasvaa meissä ja maailmassa. Muista että jokainen ajatus on valinta, joilla vaikutat ennen kaikkea omaan elämääsi ja sen laatuun! ;)

WITH LOVE<3
EijaSelina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti